Var kan jag bo?

Det finns många olika bostadsområden i Växjö kommun. Med hjälp av kartan, och i listorna nedan, kan du hitta mer information om dem.

Förflytta dig i kartan

Håll markören över kartan, håll ner vänster musknapp och flytta långsamt markören för att ta dig runt. Släpp musknappen och tryck igen för att ta ett nytt tag i kartan.

Zooma

Använd plus-och minus knapparna för att zooma in eller ut i kartan. Du kan också dubbelklicka för att zooma in på kartan.

Bolagens information

Klicka på färgmarkerat område för mer information om ett särskilt bostadsområde. I rutan som öppnas kan du sedan klicka på "Mer info"-länken eller på bolagets logotyp som tar dig vidare till bolagets hemsida.

De olika tillgänglighetsnivåerna ger en överblick av tillgängligheten i området och entrén till bostaden. Det är viktigt du som sökande själv besöker och tittar på lägenheten innan du skriver kontrakt på en lägenhet.

Nivå 0

Ingen inventering av området är gjort.

Nivå 1

Entrén fungerar för personer som kan gå i trappor och inte använder gång-hjälpmedel, möjligtvis käpp, men som kan ha balanssvårigheter samt som kan ha nedsatt syn.

Nivå 2

Entrén fungerar för personer som kan gå i trappor men som använder rollator och kan ta den uppför max tre (3) trappsteg.

Nivå 3

Entrén fungerar för personer som kan gå i trappor och som använder rollator men som inte kan ta den uppför trappsteg och behöver ta med rollatorn in genom entrén.

Nivå 4

Entrén fungerar för personer som inte kan gå i trappor och använder rollator eller rullstol.

Nivå 5

Entrén fungerar för personer som inte kan gå i trappor och använder rollator eller rullstol och måste ha med dem hela vägen in i bostaden.

Kontakter

Senast uppdaterad: 17 juni 2024