Köavgift för bostadskön

På denna sida hittar du information om köavgift. Det kostar 100 kronor per år att stå i bostadskön. Studentbostadskön är kostnadsfri.

Betala din köavgift via e-tjänst Länk till annan webbplats.

När det är dags att betala din köavgift kommer du att få ett mejl. Du kan även logga in på Mina sidor Länk till annan webbplats. för att se om det är dags att betala din köavgift. När det är dags att betala kommer det under "Notifieringar" att finnas ett meddelande med information om att det är dags att betala din köavgift.

Det kan ta upp till fem arbetsdagar innan vi registrerat din betalning. Har pengarna dragits från ditt konto och det, efter fem arbetsdagar, fortfarande står att du inte betalat är du välkommen att kontakta oss på Boplats Växjö.

Så betalar du din avgift

Du kommer få information både via e-post och via "Notifieringar" på Mina sidor när det är dags att betala din köavgift. Du använder en e-tjänst för att betala avgiften Länk till annan webbplats..

Det är viktigt att du skriver in det kundnummer du vill betala köavgiften för när du betalar köavgiften i e-tjänsten. Ditt kundnummer står i e-postmeddelandet samt när du loggar in på Mina sidor Länk till annan webbplats. under "Konto", sedan "Mina uppgifter".

I e-tjänsten kan du betala köavgiften med antingen Swish eller betalkort (VISA och MasterCard).

Har du ingen e-postadress kommer du att få information via brev när det är dags att betala.

Om du inte betalar

Har du inte betalat din köavgift efter en månad kommer du att få en påminnelse och bli spärrad. Du kan se information om denna spärr bland de meddelanden som finns under ”Notifieringar” eller genom att klicka på ”Bostad” under ”Mitt sökande” på Mina sidor. Har du inte betalat din köavgift inom 6 månader från dess att det var dags att betala din köavgift kommer du att förlora din plats i bostadskön.

Kontakter

Senast uppdaterad: 30 april 2024